Handlekurv

Onninen som arbeidsplass

Onninen i Norge består av et hovedkontor på Berger i Skedsmo, samt medarbeidere i kundegrensesnittet lokalt i hele Norge.

Ved å ha dyktige mennesker med de riktige holdningene, gjøre de riktige tingene, jobbe hardt og ha det morsomt mens vi holder på, har vi lykkes med å skape en solid virksomhet.

Verdigrunnlagene er ryggraden i vår bedriftskultur.
Dette er arbeidsprinsipper som vi lever etter hver dag:

verdier 02

Onninen er en del av Kesko Norge. Kesko Norge er det finske børsnoterte Kesko Oyj's virksomheter i Norge. Hovedselskaper er Onninen AS og Byggmakker Handel AS, som driver to ulike konsepter med variert handelsvirksomhet innen retail- og kjededrift, grossistvirksomhet og distribusjon. Onninen AS er markedsleder som elektrogrossist, og innehar også sterk posisjon i segmenter som Industri og Infra. Onninen eier også elektrikerkjeden Elfag. Byggmakker har en kundeomsetning i proff- og forbrukermarkedet med varehus som er egeneid og drevet av medlemmer.

Kesko er den femte største aktøren innen byggevare og tekniskhandel i Europa. Selskapet opererer i Norge, Finland, Sverige, Estland, Latvia, Litauen og Hviterussland.

Les mer om Kesko: www.kesko.fi/en

Ledige stillinger